Adverteren op chip.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op chip.nl

CHIP legt actuele onderwerpen uit de computerwereld en de wereld van consumentenelektronica in begrijpelijke taal uit. Het richt zich op enthousiaste computergebruikers die meer willen weten over de laatste ontwikkelingen op computergebied. CHIP geeft deskundig antwoord op diverse computerproblemen en biedt achtergrondinformatie bij actuele ontwikkelingen. De vergelijkende hardware- en softwaretests stellen lezers/ bezoekers in staat om gefundeerde aankoopbeslissingen te nemen.

doelgroep van chip.nl

computergebruikers die meer willen weten over de laatste ontwikkelingen op
computergebied. Ze zijn gemiddeld tot hoog opgeleid.

chip.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op chip.nl

Op chip.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die chip.nl te bieden heeft. Wij hebben 13 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers