Adverteren op Cityzapper.nl

CityZapper is een online stedengids die aanvulling biedt op de bekende toeristische informatie over diverse wereldsteden. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan 90 steden wereldwijd. Bezoekers vinden per stad unieke tips over leuke restaurants, trendy bars, verborgen winkels, interessante musea en meer. Voor de ‘hidden gems’ in verschillende wereldsteden ben je bij CityZapper aan het juiste adres. Daarnaast inspireren zij bezoekers met interessante nieuwsberichten en leuke lifestyle-items – alles gericht op travel.
CityZapper is vooruitstrevend, modern en eigentijds, voor hen staat de beleving voorop en deze moet al beginnen op de website. De primaire doelgroep is iedereen die tenminste eenmaal per jaar een stedentrip maakt en geïnteresseerd is in alles dat met stedentrips te maken heeft.

kosten van adverteren op Cityzapper.nl

Op Cityzapper.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Cityzapper.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers