Adverteren op CNN

CNN is de grootste 24-uurs nieuwszender van de wereld die naast internationaal nieuws ook uitgebreid bericht over de van belang zijnde actuele ontwikkelingen in Europa. Deze programma’s zijn afkomstig vanuit het Europese hoofdkantoor in Londen. Naast nieuwsuitzendingen besteedt CNN ook uitgebreid aandacht aan de internationale financiële wereld, het internationale bedrijfsleven en houdt het de kijkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport, lifestyle en entertainment. Daarnaast toont CNN regelmatig indringende documentaires over maatschappelijke problemen op verschillende locaties in de wereld. Deze CNN-documentaires zijn meermalen bekroond met internationale prijzen. Breaking News is het handelsmerk van CNN. Kijkers worden snel op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en belangrijke internationale actualiteiten. CNN is een belangrijke informatiebron voor iedereen die de ontwikkeling van een nieuwsgebeurtenis op de voet willen volgen.

doelgroep van CNN

De meeste kijkers vallen binnen de doelgroep 40+ C-level mannelijk publiek. De CNN kijker is te vergelijken met de Elsevier en Vrij Nederland lezer. Ze zijn Internationaal georiënteerd, betrokken bij onderwerpen die een hoger opgeleid en zeer welstandig publiek aantrekken. Ze identificeren zich met merken die authentiek zijn en autoriteit uitstralen, zoals CNN zelf, en hebben interesse in (wereld) politiek en economie.

kosten van adverteren op CNN

Op CNN kun je al adverteren vanaf € 50.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de beste plek voor jouw televisiecommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die CNN te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 109 TV zenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 70 landelijke en 38 regionale advertentiemogelijkheden op TV beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Adverteren is mogelijk via een reguliere reclamespot of via themapakketten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers