Adverteren op Cobouw.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Cobouw.nl

Cobouw.nl is verreweg de meest bezochte website in de bouw. De reden is duidelijk, Cobouw.nl biedt actueel bouwnieuws voor overheid, opdrachtgevers, aannemers en toeleveranciers overzichtelijk op één site.

Professionals in de bouw zien Cobouw.nl als de belangrijkste website in de bouw.
De reden is duidelijk.
Cobouw.nl biedt dagelijks nieuws over de bouw en bouwprojecten, achtergronden en opinie, bouwberichten en aanbestedingen en uitslagen.
Daarnaast vindt u op Cobouw.nl een uitgebreide bedrijvengids, vacatures, een agenda van evenementen en heel veel vakinformatie over bijvoorbeeld richtprijzen en materiaal.
Kortom, de perfecte omgeving voor adverteerders die professionals in de bouw willen bereiken.

kosten van adverteren op Cobouw.nl

Op Cobouw.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Cobouw.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers