Adverteren op cobouw.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op cobouw.nl

Cobouw.nl is de belangrijkste website voor professionals in de bouw met dagelijks nieuws over marktontwikkelingen en bouwprojecten, achtergronden en opinie, aanbestedingen en uitslagen en nog veel meer. Cobouw.nl biedt tevens nieuws en vakinformatie ingedeeld naar vakgebieden. Kortom, de perfecte omgeving voor adverteerders die professionals in de bouw willen bereiken.

doelgroep van cobouw.nl

Aannemers B&U en GWW, toeleveranciers aan de bouw, opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, pensioenfondsen, overheden, woningbouwverenigingen
en makelaars, ontwerpers, architecten en adviseurs, W- en E-installateurs.

cobouw.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en overheid en rechten

kosten van adverteren op cobouw.nl

Op cobouw.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die cobouw.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers