Adverteren op Cocktailicious.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Cocktailicious.nl

Op cocktailicious.nl vind je alleen maar zelfgemaakte cocktails. Naast de bekende klassiekers zoals de Mojito, Caipirinha, Long Island Ice Tea en de Pornstar Martini, bedenken we ook regelmatig eigen cocktail recepten die passen bij de tijd van het jaar. Cocktails maken is leuk en hoeft niet moeilijk te zijn. Met Cocktailicious.nl kan iedereen cocktails maken!

doelgroep van Cocktailicious.nl

Vrouwen die zich online laten inspireren en op zoek gaan naar de laatste trends op het gebied van fashion, beauty, lifestyle en gossip.

Cocktailicious.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op Cocktailicious.nl

Op Cocktailicious.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Cocktailicious.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers