Adverteren op cocktailrecepten.nl (mobiel)?

prijs op aanvraag

Adverteren op cocktailrecepten.nl (mobiel)

Voor de professionale bartender is er CocktailRecepten.nl, een site die bol staat van de recepten voor cocktails, shooters, bowls en smoothies. Je kunt gemakkelijk zoeken op bepaalde ingrediënten en vindt er tevens een overzicht van alle tools die je nodig hebt om succesvol (semi) professioneel bartender te worden. Naast cocktails vind je er ook de nodige mocktails, ofwel cocktails zonder alcohol. Lees ook alles over de geschiedenis van bekende cocktails. Kortom, de site voor cocktails!

doelgroep van cocktailrecepten.nl (mobiel)

Voor de professionale bartender

cocktailrecepten.nl (mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken en reizen

kosten van adverteren op cocktailrecepten.nl (mobiel)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die cocktailrecepten.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 25 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers