Adverteren op columbusmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op columbusmagazine.nl

Columbus is een zelfstandig en volledig onafhankelijk reismagazine dat in 2005 is opgericht door twee gepassioneerde reizigers Louise ten Have en Matthijs de groot uit ontevredenheid met de bestaande reisbladen. Columbus schrijft over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, en baseert zich zoveel mogelijk op kennis van lokale bewoners.

doelgroep van columbusmagazine.nl

Reizigers die op zoek zijn naar bestemmingen waar het massa- toerisme nog niet is doorgedrongen.

columbusmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen

kosten van adverteren op columbusmagazine.nl

Op columbusmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die columbusmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers