Adverteren op Computable.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Computable.nl

De website van Computable biedt dagelijks een overzicht vannieuwsberichten uit de ICT- branche. Naast het verzorgen van het laatste nieuws door de redactie, wordt er actief duiding gegeven aan dit nieuws door meer dan 1.000 geselecteerde experts die werkzaam zijn in de ICT-branche. De website wordt voornamelijk bezocht door CIO’s, ICT-managers en -professionals die beslissingsbevoegd of medebeslisser zijn bij ICT-aankoopprocessen.

doelgroep van Computable.nl

ICT-beslissers en -professionals.

Computable.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en technologie en informatica

kosten van adverteren op Computable.nl

Op Computable.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Computable.nl te bieden heeft. Wij hebben 20 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers