Adverteren op computeridee.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op computeridee.nl

De website van ComputerIdee biedt je dagelijks de laatste nieuwtjes uit de digitale samenleving. Je vindt informatie over de pc, tablet, digitale (rand) apparaten en alles wat daar mee samenhangt. Dagelijks worden er nieuwe tips en trucs voor alledaags computergebruik en computernieuws gepost. Daarnaast zijn er duizenden discussies gaande op het Computer Idee-forum, waar gebruikers een actieve community hebben gestart. Computer Idee test hard- en software, geeft betrouwbare koopadviezen en biedt handige stap-voor-stap-workshops. Verrassende invalshoeken, oog voor actuele ontwikkelingen en deskundige redacteuren zorgen ervoor dat ComputerIdee.nl interessant is voor gebruikers van ieder niveau.
De bezoekers van Computer Idee kenmerken zich voornamelijk door een gemeenschappelijke interesse. Allemaal zijn zij erop uit alles uit hun gadgets te halen wat erin zit. Daarvoor volgt de bezoeker de ontwikkelingen op de voet en probeert hij graag de nieuwste producten uit.

kosten van adverteren op computeridee.nl

Op computeridee.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die computeridee.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

unieke bezoekers: 750.000 / impressies: 1.760.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers