Adverteren op Connexieb2b.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Connexieb2b.nl

Connexie.nl is connexieb2b.nl geworden. Is een informatieve en interactieve telecomwebsite voor zakelijke gebruikers. Connexieb2b.nl houdt bezoekers dagelijks op de hoogte van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie en ontwikkelingen binnen de branche. Naast actueel nieuws bevat Connexieb2b.nl onder andere uitvoerige producttesten van mobiele telefoons, navigatiesystemen en dect-telefoons en een online vacature-bank. Ook kunnen bezoekers meedoen aan prijsvragen en polls en hebben de mogelijkheid om te reageren op de meest uiteenlopende telecom gerelateerde onderwerpen.

doelgroep van Connexieb2b.nl

Professionals werkzaam in de telecommunicatie en ICT sector. Hierbij kan gedacht worden aan: beleidsbepalers, directieleden en managers binnen de telecom branche; alsmede hoofdinkopers, shop managers en directie binnen de retail branche. Hiernaast wordt de website bezocht door ICT managers werkzaam bij de top 200 bedrijven.

Connexieb2b.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op Connexieb2b.nl

Op Connexieb2b.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Connexieb2b.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers