Adverteren op Connexie.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Connexie.nl

Connexie.nl signaleert en beschrijft trends in innovatieve telecom- en netwerktechnologie en is een referentie voor het management. De bezoeker wordt op de hoogte gehouden van technologische ontwikkelingen, strategische beslissingen, het mobiele beursklimaat, mobiele toepassingen en initiatieven binnen organisaties door experts op het gebied van mobiele telefonie, vastnet, UC en internet. Connexie.nl biedt haar informatie online aan. Omdat nieuws snel beschikbaar moet zijn en door de technologische ontwikkelingen is Connexie.nl gericht op het snel verspreiden van het laatste nieuws. Via de website, maar ook via RSS en social Media zoals Twitter en Facebook worden berichten razendsnel verspreid.

doelgroep van Connexie.nl

Hoofd inkopers, ict-managers en (shop)managers bij retailbedrijven, beslissers, beleidsbepalers, CEO's, managers en directieleden binnen de telecom- it- en ce-branche.

Connexie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op Connexie.nl

Op Connexie.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Connexie.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers