Adverteren op Cos-online.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op Cos-online.nl

COS verschijnt 10x per jaar en wordt in een oplage van 4.000 verzonden naar abonnees in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo’s en lerarenopleidingen in Nederland en Vlaanderen. Evaluaties van educatieve software en websites hebben een prominente plek in het blad. COS is een onafhankelijk gerenommeerd vaktijdschrift voor eigentijds onderwijs en ict.

doelgroep van Cos-online.nl

ICT-geïnteresseerden in het primair en voortgezet onderwijs, BVE en de lerarenopleidingen.

kosten van adverteren op Cos-online.nl

Op Cos-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Cos-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Tot 35 dagen voor plaatsingsdatum, daarna wordt 25% van het advertentietarief in rekening gebracht en is adverteerder gehouden tot nakoming van de advertentie-afname.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers