Adverteren op cosmopinie.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op cosmopinie.nl

Op de website CosmOpinie.nl vind je wel duizend beauty reviews. Lezeressen testen en vergelijken make up en beauty producten en laten reviews achter of lezen juist die al geschreven zijn. De missie van CosmOpinie.nl is dat niemand meer beauty miskopen doet. Middels het schrijven van reviews helpen bezoekers elkaar bij het vinden van de juiste beauty producten. Op CosmOpinie.nl worden eerlijke beoordelingen achtergelaten geschreven naar de mening van de consument. Naast reviews biedt CosmOpinie.nl ook interessante beauty nieuwtjes, andere blogs, een forum, en je kunt er je eigen profielpagina aanmaken. Kortom CosmOpinie.nl is de website voor de echte cosmetica liefhebber!

doelgroep van cosmopinie.nl

vrouwen

cosmopinie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op cosmopinie.nl

Op cosmopinie.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die cosmopinie.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers