Adverteren in Counseling Magazine (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Counseling Magazine (Nieuwsbrief)

Counselling Magazine verspreidt 7x per jaar een digitale nieuwsbrief met o.a. belangrijk nieuws op gebied van counselling en daaraan gerelateerde vakgebieden, columns, acties en informatie over de aankomende uitgave van het vakblad.

doelgroep van Counseling Magazine (Nieuwsbrief)

Primair: Leden van beroepsverenigingen de ABvC en NAC en studenten in opleiding • Beroepsbeoefenaren op het gebied van counselling en overige vormen van psycho-sociale begeleiding. • Individuele professionele begeleidingskundigen, therapeuten, psychologen en supervisoren of werkend in een samenwerkingsverband. • Counsellors in dienst van bureaus, bedrijven, overheid en non-profit organisaties. Secundair: HR adviseurs, zorginstellingen, onderwijsinstellingen. • Arbodiensten of Arbo gerelateerde organisaties. Docenten en overige geïnteresseerden in het beroep van counseling of psychosociale begeleiding. Tertiar: Cliënten en overige geïnteresseerden.

Counseling Magazine (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg en onderwijs

kosten van adverteren in Counseling Magazine (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Counseling Magazine (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 489 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 489 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in gezondheid en zorg en onderwijs te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers