Adverteren in Crypto Confetti?

Standaard vanaf € 725,00

Onze vanaf prijs € 688,75

Adverteren in Crypto Confetti

Adverteren in Crypto Confetti voor jouw evenement, product, dienst of bedrijf? Of misschien wel voor het werven van nieuw personeel? Adverteren regel je gewoon zelf, met MediaBookers. Stel snel je advertentie samen, lever je materiaal aan of laat het gratis opmaken door de creatieve studio van MediaBookers. Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je geen tijd om je advertentie samen te stellen? Wij helpen je graag!

Lezers waarderen huis-aan-huisbladen en de advertenties die erin staan. Huis-aan-huis is een ideaal medium om nieuwe klanten naar je woonwinkel, bouwmarkt, slagerij, tuincentrum, open dag of website te krijgen. Adverteer met MediaBookers juist huis-aan-huis en ervaar het effect.

Lezers waarderen het lokale karakter, het nieuws en de artikelen, maar zeker ook de advertenties, blijkt uit onafhankelijk onderzoek. De lezers van huis-aan-huisbladen zijn vaak positief over advertenties: meer dan de helft van de lezers onderneemt actie naar aanleiding van een advertentie in een huis-aan-huiskrant. Dat biedt natuurlijk kansen voor jou!

Vallen de lezers van Crypto Confetti onder jouw doelgroep? Dan is dit een ideaal medium om in te adverteren!

Je advertenties regel je gewoon zelf, Met MediaBookers.

Nadat je eenvoudig zelf het product hebt samengesteld en bij ons hebt gereserveerd lever je het materiaal aan via Mijn plaatsingen. Heb je nog geen materiaal? Geen probleem! Je levert een briefing aan met een omschrijving van het doel van jouw advertentie en het bijbehorend materiaal, zoals een logo en een productafbeelding. Onze creatieve mediaspecialisten zorgen vervolgens voor een professionele advertentie die voldoet aan jouw wensen en de eisen van Crypto Confetti.

over Crypto Confetti

Crypto Confetti is een gratis krant dat gaat over de volledige crypto en blockchain markt. De krant zal wekelijks worden uitgebracht en wordt gratis uitgedeeld en verspreid tijdens crypto en blockchain evenementen en congressen in geheel europa.

Ze schrijven niet over elk nieuwtje, maar kijken vooral naar wat mensen echt willen en moeten weten om verder te komen in de huidige markt. Ook besteden ze aandacht aan diepgaande interviews met experts en laten ze zien welke luxe gepaard gaat bij Crypto Miljonairs.

Vakformaten van Crypto Confetti

Er is {{sectionCount}} vakkformaat mogelijk voor jouw advertentie.

Er zijn {{sectionCount}} vakformaten mogelijk voor jouw advertentie.

Tip Houd rekening met de hoeveelheid informatie die je in een advertentie wilt plaatsen. Adverteren met een duidelijke en korte boodschap is ons advies. Veel informatie in een te kleine advertentie komt niet goed bij het publiek over.

kosten van adverteren in Crypto Confetti

In Crypto Confetti kun je al adverteren vanaf € 688,75 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Crypto Confetti te bieden heeft. Wij hebben 19 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van Crypto Confetti

Met Crypto Confetti ben je verzekerd van een gemiddeld bereik van 25.000. Wil je jouw advertentie bij een groot publiek gericht onder de aandacht brengen, dan is Crypto Confetti zeker een goede keus.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan de advertentiemogelijkheden van 88 Huis-aan-huis specials. Je vindt alle print media die het beste bij jouw doelstellingen passen en kunt deze bovendien eenvoudig met elkaar vergelijken op basis van prijs en oplage. Zo kom je tot een optimale keuze voor je doelstellingen en krijg je op de koop toe ook nog korting op je boeking!

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers