Adverteren op cupcakerecepten.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op cupcakerecepten.nl

Cupcakes maken is meer dan een trend. Het is een passie! Cupcakes zijn kleine, lekkere en vooral mooie traktaties die leuk zijn om te maken, en je vindt altijd wel een goede reden om aan de slag te gaan. Bak ze bijvoorbeeld voor een verjaardag, Valentijnsdag of tijdens de feestdagen. Cupcakes zijn daarnaast het ultieme cadeau, iedereen vindt ze lekker, en ze zijn leuk om te geven en te krijgen. Cupcakerecepten.nl helpt je om zelf cupcakes te maken en te decoreren. De website geeft uitleg, tips en een heleboel inspiratie om de beste bakker in jou naar boven te halen. Je kunt het!

kosten van adverteren op cupcakerecepten.nl

Op cupcakerecepten.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die cupcakerecepten.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers