Adverteren in D2-pier Giant Portrait Lightbox

Tussen gate D62 en D64 staat een billboard (lightbox) los voor het raam. Door zijn positie is de billboard niet te missen door alle passanten die gebruik maken van D2-pier.

kosten van adverteren in D2-pier Giant Portrait Lightbox

Via D2-pier Giant Portrait Lightbox kun je al adverteren vanaf € 4.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van D2-pier Giant Portrait Lightbox

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 278 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De Billboard ook wel lightbox genoemd, wordt van binnenuit verlicht en heeft een afmeting van 2071 x 2339 mm en een zichtveld van 2051 x 2319 mm.
De minimale campagneduur is 1 maand en de startdag is de eerste van de maand.

voorwaarden

Prijzen zijn exclusief productie - en installatiekosten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers