Adverteren op Dagelijksestandaard.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op Dagelijksestandaard.nl

DagelijkseStandaard.nl is een blog gewijd aan commentaar en achtergronden bij het nieuws. De redactie is een gezonde mix van gevestigde namen en aanstormend talent. Sinds de oprichting in 2009 heeft DagelijkseStandaard.nl (DS) zich een eigen plek verworven in het publieke debat. Zeven dagen per week krijgt het hoger opgeleide lezerspubliek een selectie van columns en korte commentaartjes op politiek, economisch en cultureel nieuws voorgeschoteld, altijd voorzien van het typische DS-stempel: sceptisch als het moet, optimistisch als het kan. DS-artikelen en vraaggesprekken zorgen regelmatig voor deining in medialand.

doelgroep van Dagelijksestandaard.nl

gelijk verdeeld (zowel man als vrouw), leeftijd 35 - 55 jaar, hoog opgeleid

kosten van adverteren op Dagelijksestandaard.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Dagelijksestandaard.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers