Adverteren op dagjeweg.nl (nieuwsbrief)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op dagjeweg.nl (nieuwsbrief)

Even weg in eigen land? Dan is er eigenlijk maar 1 website die je hoeft te raadplegen! DagjeWeg.NL is een toeristische website voor Nederland en Vlaanderen met 1001 uitstapjes, artikelen, reportages en veel redactionele inhoud.
Naast de reguliere display advertenties bieden wij verschillende mogelijkheden voor contentintegratie op de site. Zo is onder andere de XXL Advertorial een niet te missen uiting op verschillende plekken in de site.

kosten van adverteren op dagjeweg.nl (nieuwsbrief)

Op dagjeweg.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dagjeweg.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers