Adverteren op dansmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op dansmagazine.nl

De website www.dansmagazine.nl biedt dagelijks nieuws uit de nationale en internationale danswereld, blogs, artikelen, een uitgebreide agenda van premières, audities, workshops en festivals en veel achtergrond informatie over de dans in Nederland.

doelgroep van dansmagazine.nl

83% van de lezers van Dans Magazine danst zelf. Bijna de helft houdt zich beroepshalve bezig met dans. Het overgrote deel van de lezers en bezoekers van de website is vrouw en hoger opgeleid (HBO en hoger). De leeftijd varieert van 20 tot 55 jaar. De lezers van Dans Magazine
zijn geïnteresseerd in een veelheid aan dansstijlen. De meest populaire dansvormen zijn moderne dans, ballet, jazzdance, musical, werelddans urban en Latijn-Amerikaans. De lezers bezoeken gemiddeld 5 dansvoorstellingen per jaar, kijken dansfilms en dansprogramma’s zoals ‘So you think you can dance’, lezen boeken over dans en kopen regelmatig dansmode.

kosten van adverteren op dansmagazine.nl

Op dansmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dansmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Banners
Resolutie: 72dpi, max 16 kb tot 40 kb afhankelijk v
an formaat banner. Bij verkeerd
aanleveren kunnen kosten in rekening gebracht worde
n.
Formaten: jpg, gif, png (flash uitsluitend en alle
en na voorafgaand overleg).
Advertorial, trailers en item nieuwsbrieven: tekst
in word, afbeeldingen als losse bijlages

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers