Adverteren op daskapital.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op daskapital.nl

Dat financieel nieuws niet saai hoeft te zijn wordt dagelijks bewezen door de redactie van Das Kapital. Met een frisse, kritische benadering slaagt het ervaren team achter Das Kapital erin om een grote groep lezers aan zich te binden. Ook de financiële experts lezen het blog graag, maar de echte doelgroep is de hoog opgeleide young professional die in de regel te weinig aandacht besteedt aan thema's als economie, beurzen en personal finance. Juist om deze 'informatieschuld' in te lopen laat Das Kapital een niet aflatende stroom aan 'topics' los op de netwerkgeneratie.

doelgroep van daskapital.nl

man, leeftijd 20 - 40 jaar.

kosten van adverteren op daskapital.nl

Op daskapital.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die daskapital.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers