Adverteren in De Telegraaf?

Standaard vanaf 1.425,68

Onze vanaf prijs 1.247,47

De Telegraaf

productomschrijving

De Telegraaf is onafhankelijk en uitgesproken en durft een mening te hebben. De journalisten van De Telegraaf verzorgen 24 uur per dag actueel nieuws en achtergronden op het gebied van nieuws, sport, finance en entertainment.

waarom adverteren in De Telegraaf

{{rangeAmount.label}}
70% van de Nederlanders leest een krant.
De krant is ideaal voor het plaatsen van actuele advertenties.
Dagbladen hebben een sterke band met de lezer.

doelgroep van De Telegraaf

De Telegraaf heeft een brede doelgroep. Van laaginkomen tot hooginkomen. Van leesvoer tot financieel nieuws.

Vakformaten

kosten van adverteren in De Telegraaf

In De Telegraaf kun je al adverteren vanaf € 1.247,47 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die De Telegraaf te bieden heeft. Wij hebben 65 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van De Telegraaf

Met De Telegraaf ben je verzekerd van een gemiddeld bereik van 1.729.000. Wil je jouw advertentie bij een groot publiek gericht onder de aandacht brengen, dan is De Telegraaf zeker een goede keus.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan de advertentiemogelijkheden van 17 Landelijke dagbladen. Je vindt alle kranten die het beste bij jouw doelstellingen passen en kunt deze bovendien eenvoudig met elkaar vergelijken op basis van prijs en oplage. Zo kom je tot een optimale keuze voor je doelstellingen en krijg je op de koop toe ook nog korting op je boeking!

Opmerkingen van de uitgever

De Telegraaf brengt zeven dagen per week actueel nieuws en achtergronden in goed gelezen onderdelen als DFT, Telesport en in het weekend Vrij en Vrouw.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.