Adverteren op De Zeewoldenaar.nl banner

De Zeewoldenaar heeft als doel Zeewoldenaren en andere bezoekers breed te informeren met lokale, regionale en landelijke actualiteiten via de website, Twitter en Facebook.

Verder worden berichten gepubliceerd over lokale, regionale en landelijke evenementen en aansluitend in de agenda geplaatst.

Op de voorpagina wordt dan ook duidelijk onderscheid gemaakt tussen nieuwsberichten en berichten van aankondiging voor de agenda.

doelgroep van De Zeewoldenaar.nl banner

Ondernemers in en om Zeewolde, eigenaren van een webwinkel en organisatoren van evenementen in en om Zeewolde

kosten van adverteren op De Zeewoldenaar.nl banner

Op De Zeewoldenaar.nl banner kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die De Zeewoldenaar.nl banner te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Bezoek onze website: www. dezeewoldenaar.nl

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers