Adverteren op Debeurs.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Debeurs.nl

Louter feiten, nieuws, koersen, grafieken en harde data zonder analyses; wel zo efficient! Op no-nonsense beurssite DeBeurs vinden beleggers precies wat ze zoeken. Op deze site komt u dus geen columnisten en meningen tegen, ofwel de ideale naslagwerken, databases en tools voor beleggers die het zelf weten.

doelgroep van Debeurs.nl

De particuliere belegger op IEX, Eurobench, Beursonline, Participaties, DeBeurs en Guruwatch bestaat voornamelijk
uit mannen met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. De meerderheid van deze doelgroep bezoekt de site(s) regelmatig en heeft een belegt vermogen van ongeveer € 50.000,- Hieronder een aantal kenmerken van deze doelgroep:

Debeurs.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Debeurs.nl

Op Debeurs.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Debeurs.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Homepage en Layarads op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers