Adverteren in DeBeurs.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 4.736,84

Onze vanaf prijs € 4.500,00

Adverteren in DeBeurs.nl (nieuwsbrief)

DeBeurs is één van de grootste beleggingssites van Nederland. DeBeurs is onderdeel van IEX en samen vormen ze de grootste beleggingsportal van Nederland. De bezoeker van DeBeurs is vooral op zoek naar goede en accurate informatie. De website is helder opgezet en daarom weet de bezoeker op een snelle en effectieve manier zijn informatie te vinden. DeBeurs heeft een speciaal videocommentaar item waarmee de bezoeker op een interactieve manier wordt benaderd.

De bezoekers van DeBeurs zijn actieve beleggers, zowel zakelijk als particulier, met een hoog besteedbaar inkomen.

Naast Display Ads is het eveneens mogelijk een Advertorial te plaatsen op DeBeurs, waarmee u gebruik maakt van de vertrouwde omgeving en hoogwaardige redactionele inhoud van DeBeurs.

doelgroep van DeBeurs.nl (nieuwsbrief)

De bezoekers van DeBeurs zijn actieve beleggers, zowel zakelijk als particulier, met een hoog besteedbaar inkomen.

kosten van adverteren in DeBeurs.nl (nieuwsbrief)

In DeBeurs.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die DeBeurs.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers