Adverteren op DeBeurs.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op DeBeurs.nl

DeBeurs is één van de grootste beleggingssites van Nederland. DeBeurs is onderdeel van IEX en samen vormen ze de grootste beleggingsportal van Nederland. De bezoeker van DeBeurs is vooral op zoek naar goede en accurate informatie. De website is helder opgezet en daarom weet de bezoeker op een snelle en effectieve manier zijn informatie te vinden. DeBeurs heeft een speciaal videocommentaar item waarmee de bezoeker op een interactieve manier wordt benaderd.

De bezoekers van DeBeurs zijn actieve beleggers, zowel zakelijk als particulier, met een hoog besteedbaar inkomen.

Naast Display Ads is het eveneens mogelijk een Advertorial te plaatsen op DeBeurs, waarmee u gebruik maakt van de vertrouwde omgeving en hoogwaardige redactionele inhoud van DeBeurs.

doelgroep van DeBeurs.nl

De bezoekers van DeBeurs zijn actieve beleggers, zowel zakelijk als particulier, met een hoog besteedbaar inkomen.

kosten van adverteren op DeBeurs.nl

Op DeBeurs.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die DeBeurs.nl te bieden heeft. Wij hebben 23 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers