Adverteren op deboekensalon.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op deboekensalon.nl

De website fungeert als een centrum voor boekeninformatie met als doel een interactieve boekengemeenschap te zijn. De Boekensalon biedt haar lezers/bezoekers het allerlaatste nieuws uit de boekenwereld waarbij aandacht voor de nieuwste boeken en schrijvers, speciale acties en tips over schrijvers. Tevens biedt de site een uitgebreide zoekfunctie naar titels en auteurs.

doelgroep van deboekensalon.nl

Consumenten en schrijvers met een bovengemiddelde interesse in boeken en auteurs.

kosten van adverteren op deboekensalon.nl

Op deboekensalon.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die deboekensalon.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Maximaal 2 commerciële rectangle banners per webpagina. de rectangle banners worden in een carrousel van maximaal 3 stuks zowel op de homepage als op de achterliggende webpagina’s geplaatst.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers