Adverteren op defilmkrant.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op defilmkrant.nl

De Filmkrant is het grootste onafhankelijke Nederlandse filmblad voor een breed publiek. Sinds 1981 staat de Filmkrant bekend als betrouwbaar en kritisch maandblad, dat alle films bespreekt die in Nederland uitkomen, waarbij de klemtoon ligt op de 'betere' film. Het actuele bioscoopaanbod en de belangrijkste ontwikkelingen op filmgebied worden besproken in onder meer recensies, interviews, achtergrondartikelen en een aantal vaste rubrieken, zoals Filmnieuws en Filmsterren. De Filmkrant onderscheidt zich door een onafhankelijke redactionele koers, een toegankelijke, journalistieke en geïnformeerde stijl, de actualiteit van de berichtgeving en de eigenwijze opinies van diverse columnisten uit de Nederlandse filmwereld. Door de verspreiding in filmtheaters en bioscopen, tijdens filmfestivals en onder donateurs, waartoe zowel filmliefhebbers als -professionals kunnen worden gerekend, is de Filmkrant bovendien prominent aanwezig in de Nederlandse filmcultuur.

kosten van adverteren op defilmkrant.nl

Op defilmkrant.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die defilmkrant.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Alle opdrachten worden afgesloten overeenkomstig de regelen voor het advertentiewezen. De uitgever behoudt zich het recht voor om kosten in rekening te brengen voor annuleringen van reeds geboekte advertenties na de reserveringsdeadline. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers