Adverteren op degroenemeisjes.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op degroenemeisjes.nl

De Groene Meisjes wordt gevormd door twee jonge, enthousiaste meisjes (Jamie en Merel) die geloven dat een groener leven vooral leuk moet zijn. Merel en Jamie willen graag een platform voor groene inspiratie zijn. Dat betekent dat de Groene Meisjes de lezers meenemen in een zoektocht naar manieren om het leven steeds een stukje bewuster – en dus leuker – te maken.

De Groene Meisjes schrijven over alles wat met een 'groene' lifestyle te maken heeft. Ze schrijven over onder andere vega(n) recepten, vintage kleding en interieur, duurzame initiatieven en biologische en fairtrade producten. Dit alles in een jong en hip jasje gegoten. Groen is het nieuwe zwart!

kosten van adverteren op degroenemeisjes.nl

Op degroenemeisjes.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die degroenemeisjes.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers