Adverteren op deingenieur.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op deingenieur.nl

De website biedt dagelijks actuele informatie over interessante, leuke en actuele ontwikkelingen op het gebied van techniek. Wetenswaardigheden over aansprekende projecten, nieuwe ontwerpen, vacatures en een uitgebreide agenda.

doelgroep van deingenieur.nl

Lezers hebben een technische opleiding op hbo- of wo-niveau. In hun carrière maken zij een bewuste keuze voor inhoudelijk interessant werk boven geld en status. Zij zijn professioneel maar ook als privépersoon geïnteresseerd in techniek. Zij lezen De Ingenieur om breed geïnformeerd te worden over techniek, ook over onderwerpen buiten hun vakgebied.

deingenieur.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op deingenieur.nl

Op deingenieur.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die deingenieur.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Advertorial/promotion op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers