Adverteren op dekrantvantoen.nl

De Krant van Toen, het grootste gratis online krantenarchief van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en een flink aantal huisaanhuisbladen. dekrantvantoen.nl is een digitaal krantenarchief dat een overzicht geeft van de Leeuwarder Courant vanaf 1752, het Dagblad van het Noorden vanaf 2006, 38 weekbladen van NDC mediagroep en de lokale bladen Frisia (1896-1977), Klaverblad (1967-1977) en Sawn Stjerren Nijs (1949 tot nu).

doelgroep van dekrantvantoen.nl

Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in hun persoonlijke geschiedenis en hun ‘omgevingsgeschiedenis’. DeKrantvanToen.nl is hiervoor een unieke en veel geraadpleegde bron. De bezoekers van het digitale archief zijn vaak anderen dan de lezers van de papieren krant; 50% van de bezoekers heeft bijvoorbeeld geen abonnement op de krant.

kosten van adverteren op dekrantvantoen.nl

Op dekrantvantoen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dekrantvantoen.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De full banner van DeKrantvanToen.nl staat op een opvallende plaats en is effectief in het bereiken van vele bezoekers. Het product linkt direct door naar uw website.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers