Adverteren op deloonwerker.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op deloonwerker.nl

Onafhankelijke vakblad voor ondernemers en personeel in het (agrarische) loonwerk en grondverzet en voor de grote gemechaniseerde landbouwbedrijven in Nederland, Vlaanderen en Wallonië. Het doel is de lezer te informeren over vaktechniek, gebruikerservaringen en over de visie van fabrikanten en collega’s. Om de leiding en overig personeel van loonwerkbedrijven te ondersteunen in investeringsbeslissingen, management en werkuitvoering.

doelgroep van deloonwerker.nl

Ondernemers en personeel in het (agrarische) loonwerk en grondverzet en voor de grote gemechaniseerde landbouwbedrijven.

deloonwerker.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op deloonwerker.nl

Op deloonwerker.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die deloonwerker.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

In de loop van 2014 wordt het online bereik uitgebreid met een redactionele website
www.deloonwerker.nl als verlengstuk en aanvulling op het vakblad.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers