Adverteren op denhaagdirect.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op denhaagdirect.nl

Denhaagdirect.nl is een nieuwsblog, voor bedrijven en instellingen biedt interessante commerciële en redactionele mogelijkheden om klanten in Den Haag te bereiken.

doelgroep van denhaagdirect.nl

DenHaagDirect.nl is een website voor en door Hagenaars en Hagenezen. DenHaagDirect.nl richt zich op inwoners van Den Haag die actief zijn of willen zijn in de stad, de stad willen beleven en willen meepraten over de ontwikkeling van de stad.

kosten van adverteren op denhaagdirect.nl

Op denhaagdirect.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die denhaagdirect.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers