Adverteren op deondernemer.nl (mobiel)

Deondernemer.nl kun je even checken bij het ontbijt of tijdens de koffie. Dagelijks zakelijk nieuws uit de regio. Door middel van een gratis persoonlijk profiel segmenteer je op regio en of thema’s. Je blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt en doet inspiratie op voor het verbeteren van de eigen bedrijfsvoering. Via de agenda met netwerkbijeenkomsten doen je contacten op om je zakelijk netwerk te vergroten. Ook digitaal is er ruimte voor strategische (kennis)partners. De ondernemer helpt je om beter te kunnen ondernemen.

doelgroep van deondernemer.nl (mobiel)

Ondernemers

deondernemer.nl (mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op deondernemer.nl (mobiel)

Op deondernemer.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die deondernemer.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers