Adverteren op Dezaak.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Dezaak.nl

De website www.dezaak.nl omvat een open en een gesloten businessportal voor zakelijke gebruikers. Het doel van deze website is voorzien in de informatiebehoefte van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De content op www.dezaak.nl heeft een hoog ‘how to’ karakter. Dit betekent dat de geboden informatie ondernemers in staat stelt vraagstukken over alle aspecten van het ondernemerschap (grotendeels zelf) op te lossen, en hun bedrijfsvoering te professionaliseren.

doelgroep van Dezaak.nl

De Zaak biedt u dan ook een kwalitatieve advertentiemogelijkheid. Met een banner op www.dezaak.nl bereikt u gericht de directeur/eigenaar in het midden- en kleinbedrijf.

Dezaak.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Dezaak.nl

Op Dezaak.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Dezaak.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten wij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanleverspecificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers