Adverteren in dezaak.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in dezaak.nl (Nieuwsbrief)

Wekelijks maakt de redactie van De Zaak een nieuwsbrief met een selectie van de belangrijkste ontwikkelingen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Met een muisklik weet u wat er speelt in het mkb, zonder tijd te verliezen met geblader en gezoek. Zo houdt u meer tijd over voor uw bedrijf en bent u in staat om te anticiperen of te reageren op trends. De nieuwsbrief van de Zaak kenmerkt zich namelijk door een praktische insteek met tips, voorbeeldbrieven, checklistz, vragen en antwoorden. Makkelijk, snel en efficiënt.

doelgroep van dezaak.nl (Nieuwsbrief)

Geselecteerde economisch actieve zakelijke rekeninghouders van ING én leden van De Zaak.

dezaak.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer, zakelijk, financiering, technologie en informatica en maatschappij

kosten van adverteren in dezaak.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dezaak.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer, zakelijk, financiering, technologie en informatica en maatschappij te bereiken.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Oplage bedraagt meer dan 50.000 nieuwsbrieven.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers