Adverteren op dezaak.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op dezaak.nl

De Zaak is een betrouwbaar en inspirerend kennisnetwerk voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Leden hebben eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die nodig is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Aangesloten ondernemers kunnen kennis opdoen via de website, themapockets, workshops, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief en telefonische advisering. Ook ontvangen zij acht keer per jaar het tijdschrift De Zaak, met interessante artikelen, interviews met topondernemers en handige zaken als voorbeeldbrieven, checklists en tips.

doelgroep van dezaak.nl

Directeur-eigenaar in het midden- en kleinbedrijf.

dezaak.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer, zakelijk, financiering, technologie en informatica en maatschappij

kosten van adverteren op dezaak.nl

Op dezaak.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dezaak.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Floor Ad expandable behoort tot de mogelijkheden.

voorwaarden

Aanleverspecificaties mini-advertorial op homepage: 140 tekens inclusief spaties + doorlink url
(afbeelding 100x100 pixels, bxh, 72 dpi).
Extra bannerrapportage: € 20,- toeslag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers