Adverteren op digifotopro.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op digifotopro.nl

De website van DIGIFOTO Pro is veel meer dan een verlengstuk van het magazine. Zeker met het invoeren van de nieuwe look & feel - interactie met de bezoeker is de ‘sleutel’. Op de website
vind de bezoeker het meest recente nieuws, reviews en previews. Uiteraard ook agendaoverzichten (exposities) interviews, aankondigingen en natuurlijk veel foto’s en webfilms.

doelgroep van digifotopro.nl

Fotograaf hobbyist en semiprofesional.

kosten van adverteren op digifotopro.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die digifotopro.nl te bieden heeft. Wij hebben 11 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers