Adverteren via Digitaal Billboard Groningen | Grote Markt?

Standaard vanaf € 2.975,00

Onze vanaf prijs € 2.826,25

Adverteren via Digitaal Billboard Groningen | Grote Markt

Het digitale billboard van 8 m2 straalt uit over de gehele Grote Markt en is het enige structurele digitale billboard in Groningen. Het bereik bestaat vooral uit studenten, winkelend publiek en zakelijk verkeer. De Grote Markt is het centrum van alle verbindingen in de stad, zoals de Herestraat, Westerhaven, Oude Ebbingestraat en het kroegengebied.

kosten van adverteren via Digitaal Billboard Groningen | Grote Markt

Via Digitaal Billboard Groningen | Grote Markt kun je al adverteren vanaf € 2.826,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitaal Billboard Groningen | Grote Markt

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het scherm is 8 m2 (3 m x 2,50 m), je uiting komt 10 seconden per 45 seconden langs.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers