Adverteren via Digitaal Scherm Amsterdam Leidseplein

Hartje centrum Amsterdam, op de gevel van het City Theater aan het Leidseplein, exploiteert Ngage Media een 36m2 groot digitaal scherm.

Op het scherm wordt een loop getoond die o.a. bestaat uit commerciële campagnes, filmtrailers en culturele informatie. De afwisseling van branded en non branded content verhoogd de relevantie van het scherm en zorgt ervoor dat uw campagne nog beter gezien wordt.

Dankzij een open data verbinding is de locatie uitermate geschikt voor interactieve campagnes. Denk bijvoorbeeld aan sms-acties, augmented reality of het tonen van live beelden van evenementen.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Amsterdam Leidseplein

Via Digitaal Scherm Amsterdam Leidseplein kun je al adverteren vanaf € 5.470,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Amsterdam Leidseplein

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers