Adverteren via Digitaal Scherm Amsterdam Osdorpplein Meervaartzijde

In het centrum van Amsterdam Nieuw-West ligt het Osdorpplein. Het plein is vernoemd naar de tuinstad Osdorp, waarvoor het plein een centrumfunctie vervult. Het Osdorpplein kent een breed winkelaanbod, van de dagelijkse boodschappen tot en met de laatste mode. Daarnaast biedt het Osdorpplein huisvesting aan publiekstrekkers als de volledig vernieuwde overdekte markthal 'Westmarket' en theater De Meervaart.

Op twee prominente locaties op het Osdorpplein ecploiteert Ngage Media twee grote digitale schermen. De schermen worden individueel aangeboden. Beide schermen zijn gelegen aan de ingangen van de drukbezochte Westmarket, waarvan 15 m2 scherm aan de Osdorppleinzijde en een scherm van gelijke grootte aan de Meervaartzijde. Op de schermen wordt ene loop getoond die bestaat uit commerciele campagnes van nationale adverteerders.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Amsterdam Osdorpplein Meervaartzijde

Via Digitaal Scherm Amsterdam Osdorpplein Meervaartzijde kun je al adverteren vanaf € 2.750,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Amsterdam Osdorpplein Meervaartzijde

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De schermen zijn selectief inzetbaar, maar ook als onder van het Amsterdam pakket.

De commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers