Adverteren via Digitaal Scherm Enschede de Klanderij (pakket van 3 schermen)

Aan het drukbezochte Van Heekplein, ligt winkelcentrum De Klanderij. Ngage Media exploiteert hier drie grote digitale schermen, die als 1 pakket worden aangeboden. Op de schermen wordt een loop getoond die onder andere bestaat uit commerciële campagnes en infotainment. De afwisseling van branded en non branded content verhoogd de relevantie van het scherm en zorgt ervoor dat uw campagne nog beter gezien wordt.

Dankzij een open data verbinding is de locatie uitermate geschikt voor interactieve campagnes.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Enschede de Klanderij (pakket van 3 schermen)

Via Digitaal Scherm Enschede de Klanderij (pakket van 3 schermen) kun je al adverteren vanaf € 3.640,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Enschede de Klanderij (pakket van 3 schermen)

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Jouw commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond. De drie schermen zijn te vinden op de Van Heekplein, Binnenplein en Dagmarkt en hebben de volgende formaten 18m2 ,10m2 en 2m2.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers