Adverteren via Digitaal Scherm Enschede op de Brouwerij

Op de plaats waar Grolsch tot 2005 bier heeft gebrouwen is nu het moderne winkelcentrum 'Op de Brouwerij' verrezen. Op deze historische plaats in de wijk Roombeek, tegen het centrum van Enschede aan, exploiteert Ngage Media een 12 m2 groot digitaal scherm.

Op het scherm wordt een loop getoond die bestaat uit campagnes van nationale adverteerders en creatieve content. Deze afwisseling verhoogt de relevantie van het scherm en zorgt er voor dat jouw campagne nog beter bekeken wordt.

Het scherm is selectief inzetbaar, maar ook als onderdeel van het Public Screens Pakket.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Enschede op de Brouwerij

Via Digitaal Scherm Enschede op de Brouwerij kun je al adverteren vanaf € 935,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Enschede op de Brouwerij

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Jouw commercial wordt minimaal 1 keer per loop van vier minuten getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers