Adverteren via Digitaal Scherm Grote Steden Pakket

Het Grote Stedenpakket, combineert de beste grote digitale schermen van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven, met een wekelijks bruto bereik van meer dan acht miljoen wekelijkse passanten.
De meeste digitale schermen van Ngage Media zijn voorzien van een open data verbinding, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor interactieve campagnes. Denk bijvoorbeeld aan sms-acties, augmented reality of het tonen van live beelden van evenementen.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Grote Steden Pakket

Via Digitaal Scherm Grote Steden Pakket kun je al adverteren vanaf € 112.420,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Grote Steden Pakket

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Enschede
  • Rotterdam
  • Utrecht

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers