Adverteren via Digitaal Scherm Hilversum de Groest

Centraal gelegen, zowel in 't Gooi als in Nederland, ligt Hilversum. De drukbezochte winkelstraat die de Stationsstraat en het stadshart van Hilversum met elkaar verbindt is de Groest.

Op een prominente plek aan de Groest exploiteert Ngage Media een 25 m2 groot digitaal scherm. De aanwezigheid van talloze winkels en horeca/ uitgaansgelegenheden in combinatie met ideale zichtlijnen maakt deze locatie uiterst geschikt om een groot bereik te creëren onder een divers publiek.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Hilversum de Groest

Via Digitaal Scherm Hilversum de Groest kun je al adverteren vanaf € 3.640,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Hilversum de Groest

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Op het scherm wordt een loop getoond die bestaat uit campagnes van nationale adverteerders en creatieve content. Deze afwisseling verhoogt de relevantie van het scherm en zorgt ervoor dat jouw campagne nog beter bekeken wordt. Het scherm is selectief inzetbaar, maar ook als onderdeel van het Public Screens Pakket.

De commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers