Adverteren via Digitaal Scherm Hilversum Hilvertshof binnen

In de binnenstad van de mediastad van Nederland: Hilversum, ligt winkelcentrum Hilvertshof. Hilvertshof is sinds jaar en dag een begrip in het Gooi en is officieel het eerste overdekte winkelcentrum van Nederland. Het winkelcentrum heeft een luxueuze uitstraling dankzij haar schitterende lichtarmaturen, glazen liften en marmeren details.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Hilversum Hilvertshof binnen

Via Digitaal Scherm Hilversum Hilvertshof binnen kun je al adverteren vanaf € 2.750,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Hilversum Hilvertshof binnen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Ngage Media exploiteert hier twee grote digitale schermen, die afzonderlijk ingezet kunnen worden. Beide schermen zijn gesitueerd aan de Kerkstraat ingang van de winkelcentrum.

De commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers