Adverteren via Digitaal Scherm Hilversum Stationsplein

Op het stationplein van de Mediastad. Hilversum exploiteert Ngage Media een prachtig 12 m2 groot digitaal scherm. Het plein zorgt voor de verbinding tussen het station en de binnenstad en kent daarom een hoog bezoekersaantal.

Op het scherm wordt een loop getoond die bestaat uit campagnes van nationale adverteerders, creatieve content en Hilversum gerelateerde content. Deze afwisseling verhoogt de relevantie van het scherm en zorgt ervoor dat jouw campagne nog beter bekeken wordt. Het scherm is selectief inzetbaar, maar ook als onderdeel van het NS Pakket.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Hilversum Stationsplein

Via Digitaal Scherm Hilversum Stationsplein kun je al adverteren vanaf € 2.310,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Hilversum Stationsplein

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers