Adverteren via Digitaal Scherm Leeuwarden Zuiderplein

Het Zuiderplein in Leeuwarden, vormt de zuidelijke hoofdinvalsroute naar het centrum van de Friese hoofdstad. Aan dit drukke verkeersplein, is een digitaal scherm beschikbaar voor commerciële campagnes. Met ruim 500.000 wekelijkse contacten én een lang contactmoment dé ideale plaats om bereik te creëren in de Friese hoofdstad.

Het scherm is selectief inzetbaar, maar ook als onderdeel van het Public Screens Pakket. Bij inzet van het Public Screens pakket wordt jouw commercial niet alleen op het digitale scherm in Leeuwarden getoond, maar daarnaast ook op dertien andere strategische locaties verdeeld over het land.

kosten van adverteren via Digitaal Scherm Leeuwarden Zuiderplein

Via Digitaal Scherm Leeuwarden Zuiderplein kun je al adverteren vanaf € 1.600,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Leeuwarden Zuiderplein

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Jouw commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers