Adverteren in Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Banner Flow

Aan de centrumzijde van het station, in het deel van het station waar veel fashion en food retailers gevestigd zijn, is een enorme LED Banner geplaatst van 39m2. De programmering bestaat uit commercie afgewisseld met prachtige iconische beelden van Amsterdam. De beelden bewegen mee met het moment van de dag; ‘s ochtends worden beelden getoond van de stad die ontwaakt, ’s avonds zijn er
beelden van een in het donker verlichte stad. Met een campagne inzet op de Banner Flow is een kwalitatieve bereiksopbouw gegarandeerd.

kosten van adverteren in Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Banner Flow

Via Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Banner Flow kun je al adverteren vanaf € 4.580,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Banner Flow

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De campagne boodschap komt 1 x per 3 minuten langs, 15 uur per dag, 7 dagen per week. De campagne uitingen kunnen gesegmenteerd worden ingezet waardoor ze meelopen in het ritme van de dag maar ook kan de inzet afhangen van externe factoren zoals temperatuur, zon en regen.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers